Blogia
Les NTIC a l'educació infantil

FES-TE L'ÀNIM!!

Fa uns cinc anys, vaig apadrinar un nen. Es diu LAURENCE i enguany cumplirà 7 anys, viu en una aldea de la India. Els seus pares són treballadors rurals i guanyen el just per subsistir.

Quan apadrinem tenim l'oportunitat de conèixer el valor reial de la nostra ajuda a través de la vida d'un nen o nena i la seva familia. L'aportació mensual que es realitza no és asignada directament al nen o nena, sinó que es destina a un fons únic que sútilitza en accions per als nens i nenes, les famílies, els pobles, i en general, per a tota la comunitat. Amb aquestos diners, els nens i nenes reben assistència médica, uniforme i algo de material escolar...; les famílies poden beneficiar-se d'assistència médica, vacunacions, l'oportunitat d'assistir a totes les activitats de l'organització com per exemple construcció de vivendes, treballs en diferents projectes agricoles i ecològics...

De quant en quant m'envien cartes on l'organitzador de la zona em parla una mica del nen: com li va en el col·legi, com està la seva família...també m'envien dibuixos que el nen realitza i alguna fotografia.

Per a nosaltres uns euros al mes no suposen res, per a d'ells suposen molt.

0 comentarios