Blogia
Les NTIC a l'educació infantil

¿QUINES COMPETÈNCIES NO HE ASSOLIT?

 

La veritat és que jo per a  tot açò de les noves tecnologies no mai he segut una "lumbreras"...

En 1º d'ESO, va ser el primer any que vam "tocar" algo d'ordinadors en l'escola. Fins ara no mai ens havien parlat dels ordinadors ni de res que s'assemblara, però aquest any podíem triar optatives i molts elegirem informàtica. He de dir que no ens vàrem enterar de res, ens passàrem tot el curs donant MSDOS, però no hem pregunteu què és perquè no ho se. Tan sols m'enrecorde que sempre teníem la pantalla del ordinador negra, i escrivíem no se quines coses. Era com si treballàrem amb l'ordinador sense enchufar-lo del tot, no se explicar-ho!

 Al col·legi sols hi havia un aula d'informàtica i tampoc podíem anar-hi tots ja que no hi havia suficients ordinadors. Tampoc teniem a l'aula ni projectors ni res. Tan sols el mestre de Coneixement del Medi ens passava diapositives de insectes o de cèl·lules de tant en tant.

Tampoc utilitzàvem càmeres fotogràfiques, tan sols en les excursions, on tots anàvem en la càmera llençant mil fotos i aprofitant que com anàvem d'excursió podíem utilitzar la càmera.

Bé, sabiem que existia el ordinador, la càmera de fotos, els telefons, la televisió...però desconeixiem l'ús de molts d'ells i inclús molts nens i nenes tampoc en tenien a casa.

0 comentarios